Nine Days Until Christmas! ๐ŸŽ ๐ŸŽ„

Hi all! Did you have a good day? I wrapped more Christmas presents, finished two illustrations, and got a bunch of things done around the house. It was a pretty good day, all in all.

In the morning, I found Buddy and Sarah hanging from the fan together:

In reality, Christmas for us will start this weekend. As far as actual Christmas Eve and Christmas Day, Iโ€™ll spend that with my mom and no one else, so she isnโ€™t exposed to others. Christopher will go to his momโ€™s for Christmas Eve and Christmas Day. And this weekend, my mom and sis in law are coming to celebrate an early Christmas with us.

Iโ€™m so excited for them to open their presents, even though one of the presents for my sis and one of the ones for Christopher almost certainly wonโ€™t arrive in time. ๐Ÿ™Š But I have a bunch of others for them to open. And I have presents for them to take home to Grandma and my mom in lawโ€™s super sweet roommate too.

Today I took pictures of my new Charlie Bears hedgehog, Holly, all dressed up. I think she looks very festive!

Holly is definitely among my top five Charlie Bears and not just because sheโ€™s the latest. Sheโ€™s just so gorgeous and unique. Iโ€™m really glad I didnโ€™t buy the Bearhouse collection hedgehog and held out for her instead.

Anyway not much else to say, Iโ€™m very tired, tomorrow I plan to clean the house a little and go shopping for empanada ingredients to make a nice meal for my family. ๐Ÿฅฐ Goodnight everyone!

Leave a Reply