Late Week Odds & Ends ๐Ÿฑ๐ŸŒ๐ŸฆŽ

Good morning, everyone! I’m back from my mom’s once again and her immigration process continues to proceed smoothly. Now she has her ID so, that was a significant and happy moment.

I had a special dinner with a good friend last night and got to see the beach at night. It really was almost pitch black other than the far-off city lights, and if I had been alone I know I would have been quite scared, by the darkness and by the random people in there that you could hear but barely make out the shapes of in the corners. But feeling safe, it was really wonderful to experience that strange atmosphere for just a few minutes. I wish it had lasted longer.

Now I’m trying to get myself back in gear, do all my overdue chores today, get back to exercising (I skipped my morning walk so I’m hopefully gonna do a 10k walk this evening) and finish the background for the pumpkin carving YCH. I’m looking forward to Friday, and to an outing next Tuesday with Mandie and Shelly.

I’ve collected a number of random photos that fit nowhere, so here they are. First it’s Elliot, having taken residence upon my unmade bed:

Tomoyo decided the freshly laundered rugs made a better place to “fit”:

Here is a large iguana I saw on one of my walks:

And finally, snail stuff. Last Tuesday when I cleaned the snail tanks I decorated the glass of the bigger tank with Halloween window clings from Dollar Tree. I think it looks pretty cute!

And that’s it! Time to get things done. Hope you’re all enjoying your week!

Leave a Reply